tell me something

Jumat, 26 Juni 2009

Michael Jackson Is Dead

Michael Jackson, the singer, songwriter and dancer who earned the title “King of Pop” in a career that reached unprecedented peaks of sales and attention, died Thursday, a Los Angeles city official said. He was 50.

Superstar | It’s easy to forget, now, that as a young man, “Michael Jackson did things that seemed like they hadn’t been done before,” the CNN anchor Anderson Cooper said during the 8 p.m. Eastern hour. Mr. Cooper’s guests fondly recalled the glitter glove and the Moonwalk. “It was otherworldly,” agreed John Norris, a former MTV News correspondent. “It’s hard to even talk in 2009 about what the era of the superstar was like.”

Twitter | Our sister blog Bits notes that Michael Jackson topped the charts on Twitter Thursday evening as tens of thousands of people reached to the singer’s death. “He was my childhood,” one user wrote, summing up many of the mournful comments.

Jackson Facts According to the Recording Industry Association of America, Mr. Jackson is the 17th-best selling act of all time, with total sales of 61.5 million in the U.S. Note that this is U.S. sales only. But his most recent album, “Invincible,” released in 2001, has sold only 2.1 million copies to date, according to Nielsen SoundScan.

Reaction in New York | Mr. Jackson first performed at the Apollo Theater in Harlem in 1969 at the age of 9. The Jackson 5 won Amateur Night. “We will always remember Michael in our hearts as a true Apollo legend, known for his professionalism and grace,” said Jonelle Procope, the president of the Apollo Theater Foundation. “Our sympathy goes out to his entire family. He will be deeply missed.”

From our colleague Tim Arango: It wasn’t exactly a moment like “The Kiss in Times Square,” memorialized by the photographer Alfred Eisenstaedt in 1945 after the Japanese surrendered to end World War II, but as they have for decades during major news events, people gathered in Times Square Thursday evening after news broke of Michael Jackson’s death.

At around 7 p.m. tourists were clogging blocked-off sections of Broadway in Times Square, gazing at an ABC News ticker above the ESPN Zone restaurant, snapping pictures of the crawling text telling the world that Jackson had died. Others were facing south, peering up at a Fox News screen. A CNN news crew asked bystanders for reactions.

Two Weeks Ago | The celebrity news site TMZ said it had last seen Mr. Jackson on June 9 as his convoy drove away. On that day, a videographer shouted, “Can you still moonwalk?” The window of Mr. Jackson’s vehicle rolled down and the frail-looking singer could be heard saying, through a veil that covered his mouth, “why wouldn’t I be able to?” He flashed a peace sign and the window rose back up.

More Reaction | “I am absolutely devastated at this tragic and unexpected news,” the music producer Quincy Jones said in a statement read by MSNBC. Mr. Jones said Mr. Jackson “had it all — talent, grace, professionalism and dedication.” Mr. Jones added, “I’ve lost my little brother today, and part of my soul has gone with him.”

Carlos Diaz, a correspondent for the entertainment news show “Extra,” suggested on MSNBC that this is “the day that pop music died.”

John Landis, who directed Mr. Jackson’s most memorable music video, “Thriller,” said in a statement to the Los Angeles Times that Mr. Jackson “was an extraordinary talent and a truly great international star.”

“He had a troubled and complicated life and despite his gifts, remains a tragic figure,” Mr. Landis said.

Update | A Los Angeles city official confirmed that Michael Jackson is dead. The official said he died at 1:07 p.m. Pacific time.

NBC, which had scheduled a one-hour tribute to Farrah Fawcett tonight at 10 p.m., has now expanded that special to two hours, beginning at 9 p.m., to cover the deaths of both Ms. Fawcett and Mr. Jackson. CBS will broadcast a special report covering both deaths at 10 p.m. ABC will air a special report at 9 p.m. as well.

Music Memorials | Expect a number of Jackson music marathons in the days to come. According to our colleague Stuart Elliott: WCBS-FM, the oldies station in New York, is broadcasting some of Mr. Jackson’s greatest hits. The station said it would have special programming later in the day.

Mr. Jackson was one of the icons of MTV’s early days in the 1980’s. Our colleague Steve Reddicliffe says that the music channel is now playing the music videos for “Beat It” and “Thriller,” accompanied by a “breaking news” graphic on the screen about the singer’s death.

L.A. Times Reports Jackson Is Dead | The newspaper cited “city and law enforcement sources.” The networks and CNN are also broadcasting the news, citing the Times story.

Minggu, 21 Juni 2009


blooooooooooooooooooooooooooooog huah-_- ga nyangka gua udah mau kelas 8 dan sebenernya udah naik(ALHAMDULILLAH) ekekeke gila gua udah dek-dekan soalnya rada warning lah dan CONGRATULATION buat kakak kelas 9 100% lulus wkwkwk dan kelas 7 naik semua!!!!!!!!!!!!! ahahahaha(Y) gila gua sama yang lain udah deg-degan hahaha rania-denis udah panik sendiri dan rania takutt tapi alhamdullilah naik dooooooooooonnnggggg wkwkwk HOREY -apadeh gua cuma nulis begituan aja

Jumat, 19 Juni 2009


heloow blooooooooooooooooooooooooooooooooooooggzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hahah kmaren(gua udah lupa hari apa) gua sama rania dan tio kan mau nyelesaiin tugas b.ingg(tanpa luthfi) soalnya parah abis tuh tugas di kasih udah 1bulan yang lalu deh harusnya di kumpulin paling lambat pas uas kmaren dan SEKARANG TUH UDAH MAU PAT, gila-,- wakakaka untungnya pak Dzul masih berbaik hati mengijinkan kita(termasuk lutpi) untuk menyelesaikannya hahahaha terus nopal ngajak main yaudah gua suruh aja ke rumah rania kebetulan ada gua,rania,tio hahaha terus kita ngobrol-ngobrol aja tuh wkwk terus skitar jam stengah 6an kita go to warnet tapi kita ke rumah tio dulu mau ngambil kameranya. terus rania dan tio naik speda-_- gua naik motor sama si ojek(nopal) nah pas di motor si nopal nyepik-nyepik mau ngajak gua ke rumah dia WAKAKA terus ya gua tantangin aja lagian siapa takut ke rumah dia doang hahaha

nopal: yaudah aku ajak kamu ke rumah ku ya?
ratu: yaudah
nopal: oke bener yak?
ratu: hahahaha serius?
nopal: iya beneran

terus dia langsung ngebut tiba-tiba dan menuju rumahnya wakakakakaka

ratu: eih ini beneran?
nopal: iya ahahaha
ratu: oh yaudah siapa takut
nopal: oh yaudah bener
ratu: akakakaka emang kamu berani hah?
nopal: iya(kalo ga salah ngomong gitu)
ratu: ga takut di marahin sama nyokap nanti?
nopal: hahah
ratu: bener nih? ah ga percaya wakakaka emang kamu berani? ga takut nanti di marahin?
nopal: ah ga jadi deh

tiba-tiba dia muter balik deket cikal-___________- AKAKAKAKA GUA KIRA SERIUS TAU-TAUNYA NYEPIK DOANG EKEKE canda yaang-,- wakakaka lagian gua kira udah serius gua nya sih nyantai ahahaha

ratu: ah dasar noh kan bener ga berani
nopal: ya dari pada nanti di omelin sampe 2jam?
ratu: wakakaka

tiba-tiba bertemu rania tio

ratu: ran! nanti gua mau cerita ya tentang nopal!
noapl: diem deh kamu atau aku masukin sini?
ratu: hah awas ya kalo berani aja kamu masukin aku ke lubang ini? besok udah tinggal nama akaka
nopal: a#$%n!@^&j*^($i@#$n#%@g

terus kita langung dec ke rumah tio dan lalu ke warnet hahaha pas dari rumah tio mau otw ke warnet eh kita ketemu nyokapnya tio-_- karena gua takut kenapa-kenapa yaudah gua langsung nyuruh nopal ngebut aje hahaha terus kaga tau dah tuh kemana yaudah kita langsung duluan

Sabtu, 13 Juni 2009

hate, bored

bloooooooooooooooooooooooooooooog ih GILAA hari ini gua beteee abisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss gua mau jalan kaga ada yang bisa nemenin terus gua berpikir ke PIM sendirian naik bus trans! SENDIRIAN karena gua males!

Jumat, 12 Juni 2009

si ....

hai blooooooooooog gua kan lagi msn tuhhh terus tiba-tiba ada orang sksd sama gua HAHAHAHAH ya emang kenal tapi ga deket cuma tuh orang kaya berusaha tau kehidupan gue HAHAHAH tanya ini-itu wkwkwk gua gabisa kasih tau nama nya itu di sensor hahah pokoknya dia tuh cowo yang super freak hahahahahah mana ga nyambung lagi tuh orang GILA

.... says : ga jalan sama pacar?
raatu says : engga heheheh lo?
.... says : udah tadi heheh kenapa ga jalan?
raatu says : engga capek heheheh wah enak dong abis jalan sama pacar
... says. : enaka apanya? ga enak
raatu says : ya enak dong emang kenapa?
.... says : ya engga gua kan udah ga punya
(gua udah binggung senidri maksutnya ga punya (?))
raatu says : putus lo?

TERUS DIA GA BALES-BALES HAHAHAHAH aneh kan mana ga nyambung lagi (?) masa katanya abis jalan sama pacar eh terus ngomong ga enak dan dia bilang udah ga punya (?) SANGAT MAKSUTTTTTTTTzzzzzzzzzzzzzzz dasarrr orang jaman sekarangggggg huah


halo bloooooooogg:)))))))))) udah dua hari gua ga masuk hahah becauseeee sangat lazy-_- hahahah iyalah masa abis uas bukannya libur gitu ehhhhh ini malah masuk buat LATIAN PAT z bored-__________--- mana gua pegang gending(you know gending? sejenis gamelan atau emang gamelan? ya pokoknya gitu lacccccch) nah itu tuh ya rada penting gitu-,- males kan kalo gua ga masuk tuh jadi kurang seimbang tuh music HAHAHAH ya begitulahhhhhhh


hahahah udah lama gua ga ngurusin blog gue heheh
1. karena gatau mau post apa
2. kmaren ada uas gitu deccccccccc-_-
dan sampai sekarang gue masih gatau mau post apa-_____________-- gua pikirin dulu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh blooooog mmmmmmmmmmuah hahah